Over C.Crystals


Edelstenen en mineralen mogen niet meer ontbreken in je interieur. Ze zijn chic, tijdloos en zorgen voor een high vibe home decor! Bij C. Crystals vind je de perfecte eyecatchers om je huis mee af te stylen. Elke edelsteen is door mij persoonlijk uitgezocht. Zo zorg ik ervoor dat ieder item van hoogwaardige kwaliteit is.
Naast de schoonheid van de edelstenen, zouden ze ook individuele energieën en krachten hebben. Hoewel dit nooit wetenschappelijk bewezen is, worden ze al eeuwenlang gebruikt voor hun helende werkingen en voor spirituele doeleinden.
 
Behind the brand

Mijn naam is Maureen, vanaf 17 juli 2019 trotse eigenaresse en oprichter van C.Crystals. Vanaf jongs af aan heb ik al een ondernemingsdrift. Ik heb altijd mijn eigen bedrijf gewild om vrijheid voor mezelf te creëren, en niet voor een ‘baas’ hoef te werken. I don’t like to be told what to do and i blame my big 3 for it. (Sun sign: Aquarius, Rising sign: Aquarius, Moon sign: Taurus)

 

Ik heb nu een jaar of 10 een edelsteentje elke dag bij me. Deze heb ik cadeau gekregen van mijn vriendinnetje op de basisschool (our friendship is still going strong, give me crystals & i got you 4 life hehe). Een aantal jaar geleden -in 2019- vroeg ik me af waar het steentje ook alweer voor staat en wat de precieze werkingen ervan zijn. Eenmaal opgezocht werd ik ook nieuwschierig naar andere edelstenen en bezocht de dichtstbijzijnde edelstenenshop. Ik kwam wat groter formaat edelstenen tegen en ik wist het direct. Hier wil ik mijn werk van maken. Mijn visie was vanaf het begin direct helder en ideeën stroomden binnen.

Edelstenen voor in het interieur. Een natuurlijk high-end product met een waardevolle betekenis erachter. It doesn't get any better than this right?

Ze worden vaak als ‘stoffig’ en ‘ouderwets’ gezien. Iets voor hippie’s en zweverige types. Ik wil laten zien dat er niks ouderwets of zweverigs aan is. Het zijn fascinerende items om naar te kijken en brengen ook nog eens positieve energie met zich mee. En wat extra positieve energie kunnen we allemaal wel eens gebruiken in ons drukke dagelijkse leven.


Maak van je huis een thuis.
Liefs, 
Maureen