Over C.Crystals


Edelstenen en mineralen mogen niet meer ontbreken in je interieur. Ze zijn chic, tijdloos en zorgen voor een high vibe home decor! Bij ons vind je de perfecte eyecatchers om je huis mee af te stylen. Elke edelsteen is door ons persoonlijk uitgezocht. Zo zorgen we ervoor dat ieder item van hoogwaardige kwaliteit is.
Naast de schoonheid van de edelstenen, zouden ze ook individuele energieën en krachten hebben. Hoewel dit nooit wetenschappelijk bewezen is, worden ze al eeuwenlang gebruikt voor hun helende werkingen en voor spirituele doeleinden.
Let op: een edelsteen kan een mooie tool zijn voor een extra steuntje in de rug, maar is geen geneesmiddel. Bij serieuze klachten raadpleeg je altijd een arts. 
 
Wie zit er achter C.Crystals

Wat leuk dat je je weg naar mijn webshop hebt gevonden! Mijn naam is Maureen, vanaf 17 juli 2019 trotse eigenaresse en oprichter van C.Crystals. Vanaf kleins af aan wilde ik mijn eigen bedrijf maar wist niet goed waarin.

 

Mijn vriendin Jildou die ik al ken sinds groep 2 van de basisschool, gaf mij uit Griekenland een souvenir. Dit was een edelsteentje die bij mijn sterrenbeeld zou passen en mij zou beschermen. Sindsdien heb ik dit steentje altijd in mijn tas. Zo’n 10 jaar later, vroeg ik mij af wat de andere werkingen van deze waren. Eenmaal opgezocht, werd ik ook nieuwsgierig naar andere edelstenen. Mijn verzameling werd al snel groter in een korte periode en opeens wist ik waarin ik mijn bedrijf wilde beginnen.

 

Edelstenen worden vaak als iets ‘ouderwets’ beschouwd. Ik wil laten zien dat er niks ouderwets aan is. Het zijn erg mooie en moderne woonaccessoires die vibes met zich mee brengen waar je alleen maar blij van kunt worden. Niet alleen zijn ze prachtig om naar te kijken, maar ze geven ook nog eens positieve energie af! En zeg nou zelf, dat kunnen we soms allemaal wel eens wat extra gebruiken in ons drukke dagelijkse leven!


 
Liefs, 
Maureen